Film en theater in Buinen

Een fraai filmhuis annex bioscoop en theater in het mooie Drentse dorpje Buinen, gemeente Borger-Odoorn. (film-) Theater Gelieksvloers is een particulier initiatief van de bewoners/eigenaren van de voormalige supermarkt van Buinen. Het is daar prettig vertoeven voor film, theater en bijeenkomsten.  


Dit najaar in Geliekvloers

We ontmoeten elkaar in Geliekvloers!

 

PROGRAMMA najaar 2023 / jan. 2024  

Zie ook PROGRAMMERING boven in de balk voor meer informatie en tickets reserveren.
renthe.nl


Tickets reserveren: stuur je bericht naar reserveren@geliekvloers.nl o.v.v. titel voorstelling, middag of avond, aantal tickets, namen voor op de tickets en woonplaats.

Jullie mochten bepalen welke film we
op 16 december gaan draaien! 

 


FILMHUIS
ZATERDAG middag
16 december


De filmkeuze is bekend, aankondiging/ posters zijn op dit moment nog in de maak. Wil je het nu weten, stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl

Middag filmvoorstelling in kerstsfeer
                             13:45
gaat de foyer open 
                             14:30
start de film

Eén van de weinige deel twee’s die boven de eerste film uit stijgt. Een muzikaal spektakel dat van het grote witte doek af spettert. Met een vermakelijke verhaal waar tempo inzit, talloze stoere grote, kleine pluizige en minder pluizige karakters, humor en 60 geweldige songs.

Alle leeftijden, voor jong, niet zo piepjong meer tot en met opa en oma. Amerikaanse tekenfilm,  Nederlands gesproken.

Entree: € 5,00 persoon inclusief 1x warme choco, koffie of thee bij binnenkomst voor de film begint (de Ranja is sowieso altijd gratis voor kinderen). 

Qua smikkel&smul hebben we het voor onze jonge bezoekers wat aangepast. Warme choco of ranja met een (vega-) fruitveter of drop JoJo. Tijdens de pauze van de film staan er behalve de bekende jars met zoutjes ook glaasjes met zoute pepsels op de tafels. En als jullie naar huis gaan: vergeet niet je ‘Sing’-kleurplaat mee te nemen en je krijgt van ons een snoephorloge om je pols!

Kijk je film eigenlijk het liefst met je knuffel en onder je favoriete dekentje? Neem maar mee!


 

       FILMHUIS

 ZATERDAG avond

 

16 december

 

 

De film keuze is bekend, aankondiging/ posters zijn op dit moment nog in de maak. Wil je het nu weten, stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl


Avond filmvoorstelling in kerstsfeer
                        18:45 gaat de foyer open
                        19:30 start de film 

 

Entree € 7,50 inclusief 1x warme choco, koffie of thee bij binnenkomst binnenkomst voor de film begint (de Ranja is sowieso altijd gratis voor kinderen).

Voor de avond film waren er met jullie suggesties verschillende film’s die kanshebber waren. Deze film werd verschillende keren geopperd. Zouden er in de film overal kerstbomen te zien zijn geweest had het een hele sterke, feel good kerstfilm geworden. Een typisch Britse film, een leuk en goed verhaal, veel humor, met een lach en een traan en goede regisseur en acteurs. Zoals gemeld, wij zorgen en samen met jullie aanwezigheid, voor de benodigde kerstsfeer. De rest laten we met plezier over aan deze film.

Engelstalige film, Nederlands ondertiteld.
Filmwijzer: alle leeftijden (om het verhaal te snappen en een leuke filmavond te beleven zouden we zelf zeggen vanaf ca. 12 jaar).  


Programmering 2024
Zaterdag 27 januari en andere datums nog nader in te vullen.

 


Wil je de filmtitels weten? Kijk in het informatiehuisje voor ons theater. En/of meld je aan voor onze nieuwsbrief!
De films die wij vertonen mogen wij door de gekozen licentie niet openbaar aankondigen (zoals op openbare website, social-media, op posters of huisaanhuis-bladen). Vandaar dat wij geïnteresseerde vragen bij ons aan te melden voor e-mail nieuwsbrief. Of kijk in het informatie huisje dat voor het theater staat.

Wilt je ook onze nieuwsbrief en programmering ontvangen?
Stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl o.v.v. aanmelding met aanhef, voor-en achternaam en woonplaats.

TICKETS reserveren?
Stuur ons een bericht: reserveren@geliekvloers.nl o.v.v. reservering:
- Vermeld de naam en tijdstip van de voorstelling.
- Vermeld namen bezoeker(s), gereserveerde tickets zijn op naam.